ART RETREAT

Art Retreat

Art to relax and connect to yourself

Tijd voor jezelf in een rustige omgeving op het prachtige Canarische eiland Tenerife. Een Art Retreat is dé manier om dichtbij jezelf te komen en je te verbinden met jouw gevoel. Je bent hier uit de stress van het dagelijks leven en we gaan kijken naar hoe jij meer vanuit je hart kunt leven. Hier heb je niet alleen tijdens deze week wat aan maar de rest van je leven!

 

 Tijdens de retraite gebruiken we beeldende kunst als middel om tot rust te komen en onszelf te uiten. Je gaat aan de slag met materialen zoals; verf, pastel en klei. Dit doe je onder leiding van mij als beeldend therapeute. Je hoeft hier helemaal geen ervaring mee te hebben. Deze retraite is niet gericht op kunst, maar op de ervaring die beeldend werken brengt. Met beeldende therapie maak je je hoofd leeg en ben je in het moment. Je kunt dingen uiten waar je misschien (nog) geen woorden voor hebt. Als je ervoor open staat om de materialen uit te proberen, kunnen we samen kijken naar wat jouw creatieve uiting je te vertellen heeft.

De retraite vindt plaats in een rustige omgeving tussen de palmbomen en in de mooie natuur van het eiland Tenerife. Tenerife is een van de canarische eilanden en wordt ook wel 'het eiland van de eeuwige lente' genoemd. Deze bijnaam is te danken aan het vrijwel altijd zonnige weer met het hele jaar door temperaturen tussen de 20 en 30 graden. 

Tussen de palmbomen op Tenerife

Bekijk hier de video waarin Lauri (creatief ondernemer) vertelt over hoe zij de Art Retreat heeft ervaren

"Mijn werk is eigenlijk heel creatief maar ik uitte mezelf alleen maar in mijn werk. Daardoor had ik soms moeite om te door te hebben hoe het nou echt met me ging. En ik doe het dus nog steeds. Als ik schilder en teken; dat ik het los kan laten en niet meer dingen maak vanuit 'ik moet iets moois maken'. Maar vanuit het 'laten zijn wat er is'."

"De sfeer in de groep was echt superfijn!"

A day

Een dag in een art retreat

De retraite bestaat uit een geheel verzorgd programma waarin we beeldende materialen gebruiken. De ervaring en het gevoel tijdens de activiteiten zijn belangrijker dan het schilderij of het kunstwerk zelf. Ook combineren we beeldend werken met rustgevende technieken zoals; focussen op de ademhaling en het lichaam. Naast het programma is er ruimte voor vrije tijd en zijn er optionele activiteiten zoals; een middag naar de kust, een boottrip of ontspannen in de spa.

Voorbeeld dagschema: 

Tot 9.30 Ruimte voor ontbijt op eigen gelegenheid.  

9.30  Mindfulness oefening met klei.  

11.00  Brunch 

12.30  Beeldend werken met thema: waar sta ik nu?

(We gebruiken de tekenbeweging en maken van hieruit een werkstuk. Materialen: verf, krijt, potloden, etc.)  

15.30  Schrijfopdracht: reflectie op werkstuk en bespreken hoe het was om te doen 

17.30  Diner 

19.00  Ruimte voor eigen invulling. Relaxen, wandeling, gitaar spelen, schrijven, etc.

Smaakvolle maaltijden

Wanneer?

Er is nog geen nieuwe retreat gepland. Schrijf je nu vast in voor de wachtlijst!

De retraite is volledig verzorgd zodat je tot rust kunt komen. Er worden tijdens de retraite gezonde en smaakvolle maaltijden bereid. Elke dag is er een verzorgde brunch en diner (met vegetarische opties). Daarnaast is er genoeg aanwezig om op eigen gelegenheid van een vroeg ontbijtje te genieten. Ook zijn er tussendoortjes en dranken aanwezig.  

Dit krijg je allemaal!

✓  5 nachten accommodatie in een privé of gedeelde kamer,

✓  Diner op de aankomstdag,

✓  4 x ontbijt, lunch en diner (vegetarische opties), 

✓  Ontbijt op de dag van vertrek,

✓  Dagelijkse Art sessies met Joëlle, 

✓  Reflectie en groepsmomenten waarin je inzichten mag delen,

✓  Materialen om te gebruiken tijdens en buiten de activiteiten,

✓  Vrije tijd om te relaxen, schrijven, zonnen of een duik te nemen in het zwembad,

✓  Goodie bag met een art journal,

✓  Transfer van en naar de luchthaven Tenerife Sur (TFS).

IMG_3230.jpg

Gedeelde kamer

Bed in een 2 persoons kamer

Extra dekens

Handdoeken

Volledig Art Retreat programma

Alle maaltijden

Goodiebag

Prijs: € 1745,-
(inclusief tax) 

IMG_2614.jpg
IMG_2609.jpg

Privé kamer

Privé kamer

Extra dekens

Handdoeken

Volledig Art Retreat programma

Alle maaltijden

Goodiebag

Prijs: € 2045,-
(inclusief tax)

IMG_3076.jpg

Deze retraite is iets voor jou als je:

  

  • (i.p.v. stressvol zijn) meer in het hier en nu wilt leven,    

  • tot rust wil komen,    

  • jezelf beter wilt leren kennen,    

  • wilt leven vanuit je hart,    

  • wilt stilstaan bij hoe je je voelt.

Tijdens deze dagen kom je tot rust en is er ruimte en aandacht voor jou waardoor je tot inzichten zult komen die jou helpen om dichter bij jezelf te staan.

review Esther.PNG
Review Lauri.PNG
review lindsay.PNG
Review Petra.PNG
review angela.HEIC

Inschrijven?

Schrijf je nu in voor de wachtlijst voor de komende Art Retreat

_DSC1284-2.jpg

Kennis maken?

Kom erachter of deze Art Retreat bij jou past

Natuurlijk wil jij er zeker van zijn dat deze retreat bij jou past en dat ik iets voor jou kan betekenen. Ik maak graag kennis met je om te kijken of we een klik hebben! 

Plan nu jouw gratis kennismakingscall in!

Stuur een email naar: info@joelleartretreat.com

Veelgestelde vragen

Hoeveel andere vrouwen nemen deel aan de Art Retreat?

Omdat ik aandacht en tijd voor jou belangrijk vind kunnen er maximaal 6 vrouwen deelnemen per Art Retreat. De plaatsen zijn dus exclusief. Dit is op basis van 3 gedeelde slaapkamers. Op de Art Retreat zul je dus met een klein groepje van 3-6 vrouwen zijn.

Ik vind het nog een spannende investering

Ik begrijp heel goed dat het een investering is. Je mag het ook echt zien als een persoonlijke investering. Niet alleen tijdens maar juist ook ná de retreat zul je er zoveel voor terug krijgen. Het is een reis die jou nieuwe inzichten geeft waardoor jij meer vanuit jouw hart kunt leven. Daarnaast houd je er super toffe contacten aan over met vrouwen zoals jij.

Wat moet ik meenemen voor de Art Retreat?

Zomerse kleding waar jij je comfortabel in voelt! Spullen die jij nodig hebt als je op vakantie gaat naar de zon en verblijft in een hotel (handdoeken en dergelijke zijn namelijk aanwezig op de accommodatie). Denk dus aan zonnebrand, zwemkleding en een trui voor 's avonds. De materialen zijn aanwezig op de locatie, een Art-journal krijg je in je goodiebag!

Moet ik alles in 1 keer betalen

Nee, met een voorschot van 300 euro is jouw plaats gereserveerd. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 2 weken voordat de Art Retreat plaats vindt. Stuur me een bericht of mail als geld voor jou een belemmering is en dan kijken we samen naar een oplossing.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@joelleartretreat.com

Wil jij een email ontvangen als de data voor de volgende ART RETREAT bekend zijn?

Knop
Knop

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bedankt voor de inzending!

Ervaring Art Retreat

Bij aankomst voelde ik me meteen tot rust komen. De mooie omgeving en vriendelijke mensen zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en kan genieten! Joëlle weet heel goed wat ze doet en zorgt met haar beeldende oefeningen ervoor dat je dichter bij jezelf komt te staan en voor een prettige sfeer in de groep waardoor er veel openheid ontstaat. Een helende en ontspannende ervaring zonder de zweverigheid die je snel hebt bij andere retraites. Dankjewel Joëlle!

—  Lindsay, NL

IMG_3552.jpg

Maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

schrijf je nu in voor de wachtlijst