één op één traject

Wanneer is de laatste keer dat jij je diep van binnen gelukkig voelde?

Ik heb het niet over een moment waarop je lachte omdat je in een situatie was waarin je gelukkig hóórde te zijn. Nee, ik heb het over diep van binnen intens gelukkig zijn.

Ben jij klaar om een diepe connectie met jezelf te maken?

Je gaat tijdens dit traject met behulp van creativiteit echt het innerlijk werk doen dat nodig is om een diepe connectie te maken met je kern.

 

Je zult na het één-op-één traject meer rust en ontspanning ervaren. Je hebt voor de rest van je leven tools om om te gaan met negatieve emoties en situaties. Je kent jezelf en je behoeften. Je gaat ervaren wat écht geluk is.

Ik snap dat de zin 'diep van binnen' je oncomfortabel maakt. Het is iets waar je je eigenlijk niet zo mee bezig houdt. Ik weet dat je emoties soms overwhelming voelen. Daar heb je geen tijd voor. Daarom besteed je er weinig aandacht aan. ⁣

Je focust je op leuke vrienden, successen behalen, leuke dingen doen,... Je probeert zelfs wel eens te mediteren en te schrijven omdat je weet dat dat goed is. Maar echt tot de kern kom je daar niet mee. ⁣

Zolang je je emoties weg stopt is het alsof je witte verf over een muur met schimmel heen verft. Het ziet er best mooi uit, maar uiteindelijk komt die schimmel er weer doorheen. Omdat er in de kern niets verandert. ⁣

_DSC3927_edited.jpg

Mis je die diepere connectie met jezelf?

Dan zul je dit merken in één of meerdere gebieden van je leven. Ondanks je je leven prima voor elkaar hebt, weet je dat je meer uit jezelf kunt halen. Herken jij dit?

 

Je voelt je soms onrustig of gestrest zonder reden.

 

Je wilt iets veranderen maar komt vaak terug in dezelfde situaties.

Je ziet gevoel als iets wat in de weg zit, je weet niet wat je ermee moet en bekijkt dingen liever rationeel.

Je dacht dat je een bepaalde situatie had verwerkt maar dit komt toch terug.

Je bent te streng voor jezelf.

Je leeft meer naar verwachtingen van anderen dan dat je je eigen pad volgt.

Je bent je eigenlijk niet bewust van je gevoelens en intuïtie maar wil deze kant van jezelf wel leren kennen.

Dan is dit traject iets voor jou!

'Ik heb de conditionele liefde die ik had voor mezelf kunnen transformeren naar onvoorwaardelijke zelfliefde'

foto sophia.jfif

Ik ben mijn hele leven al bezig geweest met creëren. Echter, voor mij lag de standaard altijd erg hoog. Het moest en zou perfect zijn. Ik merkte dat ik deze standaard niet alleen ophield met het creëren, maar ook in mijn dagelijks leven. Als ik het niet perfect deed, dan deed ik het dus fout. Deze barrière heb ik bij Joëlle kunnen doorbreken door juist mijn emoties te verwerken in hetgeen dat ik maakte en in de wekelijkse opdrachten die ik meekreeg naar aanleiding van mijn sessies.

 

Door het goede luisterende oor en het stellen van de juiste vragen, was Joëlle in staat om door te prikken tot de kern van mijn struggle: de conditionele liefde die ik had voor mezelf. Ik heb dit tijdens het traject kunnen transformeren naar onvoorwaardelijke zelfliefde. Het fijnste aan het traject vond ik dat Joëlle het heel volledig op mij had aangepast, door de juiste opdrachten mee te geven, de juiste reflectievragen te stellen en af en toe mij te stoppen en me te begeleiden met mediteren. De tools die ik heb geleerd tijdens het traject gebruik ik nu nog steeds! Dit traject is waardevol en ongelooflijk leerzaam.

Sophia Jessurun

IMG_2724.jpg

Dit is wat het traject je oplevert

♡  Je hebt een diepe connectie met jezelf

♡ Je kan in het hier en nu zijn & ontspannen

♡  Je hebt voor de rest van je leven tools om om te gaan met negatieve emoties en situaties.

♡ Je kent jezelf en je behoeften.

♡ Je vertrouwt op je intuïtie en leeft vanuit je hart

♡ Je kiest je eigen pad en laat je niet leiden door verwachtingen van anderen.

♡ Je gaat ervaren wat écht geluk is.

photo_2021-03-25_19-57-05.jpg
photo_2021-03-25_19-57-06.jpg

Waarom door creativiteit?

Werken met creatieve materialen zoals potloden, verf of pastelkrijt is dé manier om een connectie te maken met jouw intuïtie.

 

Je rechter hersenhelft waarmee je creëert, is namelijk ook jouw intuïtieve en gevoelsmatige hersenhelft. Hierdoor kan kunst je dus ook zo raken! Kunst geeft een directe toegang om jezelf op een diep level te leren kennen. Doordat we de werkstukken die jij tijdens de sessie maakt analyseren krijg je meer inzicht in jezelf. Zo zul je ontdekken wat écht bij je past en wat jou gelukkig maakt.

_DSC3910.jpg

"De creatieve oefeningen helpen je op een andere manier om dichter bij je intuïtie en gevoel te komen"

foto stephanie 2.jpg

Omdat ik veel met creatieve mensen werk in mijn coachpraktijk, wilde ik heel graag ervaren wat de creatieve oefeningen die Joëlle gebruikt in haar sessies voor je kunnen betekenen. Heerlijk weer eens als een kind zonder doel te schilderen en mooie inzichten te krijgen. Ik vond het mooi om te ervaren dat deze oefeningen je helpen om op een andere manier dichter bij je intuïtie en gevoel te komen. Daarnaast heeft Joëlle een hele open en gelijkwaardige aanpak, heel prettig!

Stephanie, Studio Holistic

_DSC3836.jpg

"Ik weet hoe het is om niet vanuit je hart te leven en niet écht gelukkig te zijn...

 

...Jij kan dat veranderen!"

Er is een tijd geweest dat ik mijn gevoelens volledig weg stopte, super streng voor mezelf was en keuzes maakte op basis wat anderen van me verwachtte. Let me tell you this; dat maakte me echt niet gelukkig!

Nu leef ik vanuit mijn hart en voel een diepe connectie met mijn gevoelens en intuïtie. Ik doe wat bij mij past en kan nu zeggen dat ik echt gelukkig ben!

"Door creëren en visualiseren heb ik ontdekt wat echt belangrijk voor me is.

Mijn gevoelens en intuïtie zijn nu mijn innerlijk compas.

Die diepe connectie met jouw kern kun jij ook maken!

'Als ik stress of spanning ervaar zoek ik geen afleiding meer op mijn telefoon. Ik ga zitten en voelen. Dat had ik vóór het traject echt nooit gedaan'.

foto%20hanna_edited.jpg

Ik heb zoveel aan het traject gehad! Als ik stress of spanning ervaar zoek ik geen afleiding meer op mijn telefoon. Ik leg juist mijn telefoon weg en ga zitten en voelen. Dan ga ik tekenen of doe ik een meditatie van jou. Dat had ik vóór het traject echt nooit gedaan. Ik praat heel makkelijk en veel, maar soms heb je meer nodig dan alleen praten. Door het tekenen kon mijn gevoel naar boven in plaats van dat ik het allemaal opkrop. Ik vond het moeilijk om uit te leggen wat er aan de hand was en was vaak in de war over hoe ik me voelde. Dan tekende ik het in de sessie en werd het opeens duidelijk. Ik zette vaak een masker op om anderen blij te maken. Nu ben ik meer mezelf. Ik hoef niet heel de tijd ‘leuk’ te doen. Ik zeg het nu als ik me wat minder goed voel.

Ik zie meer mijn eigen waarde. Mensen om me heen zeggen dat ze merken dat ik meer rust in me had en wijzer overkwam. Ik vond de opdrachten tussendoor ook fijn, daardoor was ik er tussen de sessies ook mee bezig. En ook dat ik gewoon tussendoor steeds berichtjes kon sturen! Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar creëren is zoveel fijner dan praten. Ik denk oprecht dat je naar je intuïtie gaat en minder met je ratio bezig bent. Als ik praat zit ik in mijn hoofd en als ik creëer kom ik bij mijn gevoel.

Hanna

10 weken traject

Dit krijg je:

✓  Intake sessie van 30 minuten

✓  8 één op één sessies van een uur

✓ Creatieve opdrachten & visualisaties

✓  Contact tussen de sessies door

✓  Terugblik sessie van 30 minuten

 
foto review angela.jpg

'De combinatie van coaching en creativiteit is zo fijn! Even stilte in m’n hoofd en m’n intuïtie laten spreken.'

Ik ben momenteel een 1-op-1 coach traject aan het volgen bij Joëlle Art Retreat. De combinatie van coaching en creativiteit is zo fijn! Even stilte in m’n hoofd en m’n intuïtie laten spreken. Het heeft me nu al zoveel inzichten gegeven en het is (gelukkig!) nog niet eens klaar 😃 
Joelle stelt precies de juiste vragen en de opdrachten die ze geeft zijn zo passend. Ik ben heel blij en dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit traject kado heb gedaan ☺️

Angela, ANGY Creatieve projecten

_DSC3877.jpg

Gratis kennismakingssessie

Ik kan me voorstellen dat jij benieuwd bent wat creativiteit voor je kan betekenen. Misschien spreekt het je aan maar twijfel je of dit traject bij je aansluit. Daarom maak ik graag kennis met je! Als je wil, laat ik je gelijk kennismaken met een creatieve opdracht zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je waarschijnlijk al direct iets waardevols uithaalt.

photo_2021-03-25_19-56-57.jpg
photo_2021-03-25_19-56-56.jpg
photo_2021-03-25_19-56-58.jpg
photo_2021-03-25_19-57-02.jpg

Liever betalen in termijnen?

Dit krijg je:

✓  Intakesessie van 30 minuten

✓  8 één op één sessies van een uur

✓ Creatieve opdrachten & visualisaties

✓  Contact tussen de sessies door

✓  Terugblik sessie van 30 minuten

Betaal in 3 termijnen

_DSC1284-2.jpg

Dit is hét moment om in te stappen!

Wil je zeker weten dat dit traject iets voor jou is? Ik snap dat dit een investering is en daarom vind ik het belangrijk dat we eerst kennis maken. De intake sessie is daarom gratis. Zo kun je met vertrouwen het traject ingaan.

Een investering in jezelf, zie je terug in de rest van je leven!

Het lijkt me heel tof om jou te zien in mijn gratis kennismaking!

Veelgestelde vragen

Wanneer vinden de sessies plaats?

We plannen de wekelijkse online sessies samen in, tussen dinsdag en zaterdag, op een tijdstip dat voor ons beide fijn is.

Ik vind het nog een spannende investering

Ik begrijp heel goed dat het een investering is. Je mag het ook echt zien als een persoonlijke investering. Het zijn sessies die jouw nieuwe inzichten geven waardoor jij meer vanuit jouw hart kunt leven. Dit verandert iets in jouw leven, niet alleen tijdens de sessies maar ook daarna. Door creëren in je leven te integreren word je gelukkiger en meer ontspannen. Mocht de betaling lastig voor je zijn stuur me dan even een berichtje voor mogelijkheden om in termijnen te betalen.

Ik twijfel of het creëren en visualiseren bij me past

Mijn ervaring is dat je jezelf hierin heel erg kunt verrassen! Je mag me altijd een berichtje sturen om het hier even over te hebben! De overtuiging 'ik ben niet creatief' mag je in elk geval sowieso loslaten als dat de reden is van je twijfel. We creëren allemaal. In de sessies ga ik je niet vragen om een portret te tekenen, je zult ervaren dat het heel anders is dan wat je misschien gewend bent. Boek een gratis kennismaking om te kijken of het traject bij je past.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@joelleartretreat.com