Schrijf je nu in voor de wachtlijst voor de volgende editie!

Transformeer je leven door creativiteit ♡ Schrijf je hier snel in voor de wachtlijst, zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden als de deuren weer open gaan!

Art Retreat programma

10 juli - 9 oktober 2021

Transformeer je leven door creativiteit

let's create magic

Jij hebt het verlangen om meer vanuit je gevoel te leven. Om altijd een diepe connectie te voelen met jouw kern en van daaruit het leven te creëren dat écht bij jou past. Want als jij echt jezelf bent ontstaat er magic!

 

Ben jij toe aan een volgend hoofdstuk en wil je ruimte maken voor creativiteit?

Samen gaan we deepdiven in hoe jij creativiteit kunt toepassen in je dagelijkse leven. Een levenslange tool waar je altijd naar terug kunt grijpen. Deze tool heeft mijn leven en het leven van vele anderen compleet veranderd! Als jij klaar bent om next level te gaan in jouw creatie kracht is dit programma voor jou!

Na dit programma

 • heb je een connectie met wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent.

 • kun jij creativiteit inzetten op alle vlakken van je leven.

 • ben je niet bang om te creëren.

 • heb je blokkades doorbroken.

 • weet je hoe je creativiteit op elk moment kunt inzetten om jezelf te helen, je krachtig te voelen en inzicht te krijgen in wat er van binnen speelt.

 • als jij ergens tegen aanloopt of merkt dat er ergens een blokkade of angst zit, kun je dit analyseren en aanpakken door creativiteit.

 • heb je zelfinzicht.

 • ken je je krachten en zwaktes en zet je creativiteit in om jezelf te ontwikkelen.

3 maanden aan transformatie

Doorbreken creatieve blokkades & in de creatieve flow komen

Je houdt jezelf nu nog wel eens tegen in creëren of doet het minder vaak dan je zou willen. Soms ben je bezig met het resultaat of weet je gewoon niet goed waar je moet beginnen.

 

Na het programma → weet je hoe je in je creatieve flow komt, twijfel je niet meer in het creëren en is jouw drang om je te uiten sterker dan je gedachtes over het resultaat. Je kan je gevoelens uiten door middel van creativiteit.

Heling & inzicht door creativiteit

Je geeft nu niet altijd genoeg ruimte aan je emotionele pijn of angsten en blokkades. Je voelt soms weerstand in het aankijken van wat ergens onder ligt of je weet niet goed hóé je hier zelf naar kunt kijken.  

 

Na het programma → weet je wat je kunt doen als jij getriggerd wordt in een situatie. Je weet hoe je ermee om moet gaan als er angst omhoog komt. Je weet hoe je inzicht krijgt in wat er van binnen speelt. Je kunt creativiteit inzetten om om te gaan met emoties, angsten en blokkades.

Creativiteit voor kracht, zelfvertrouwen en dromen

Je twijfelt soms over wat je nou echt wilt, of durft er nog niet echt voor te gaan. Je weet dat er meer in je zit maar houdt jezelf soms nog klein. Soms mis je dat volledige vertrouwen om echt voor jouw dromen te gaan.

Na het programma → Voel je jouw kracht en kwaliteiten en weet je wat écht bij jou past. Je staat sterkter in je schoenen en kunt keuzes maken vanuit wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent. Je kunt op elk moment jouw kracht voelen door de creatieve tools die je hebt. Je zet creativiteit in om vanuit je hart te leven en jouw dromen te volgen.

IMG_3137.jpg

Dit krijg je allemaal:

 • Elke 2 weken een groepssessie van 1,5 uur. (t.w.v. €1200)

 • 5 maanden toegang tot de besloten groep waarin jij 24/7 jouw vragen kunt stellen en je tussentijdse creatieve opdrachten, inzichten en reflecties deelt (t.w.v. €850)

 • Een community van een kleine groep likeminded vrouwen (priceless)

 • Tussentijdse creatieve opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten (t.w.v. €800)

 • 3 maanden lang elke week support via mail/dm van Joëlle (t.w.v. €2500)

 • Box met alle creatieve materialen die je nodig hebt (t.w.v. €100)

 • Na 5 maanden een gezamenlijke terugblik sessie van 1 uur (t.w.v. 100)

Alles samen ter waarde van €5.50

Jouw investering voor dit alles is:

In 1 termijn (incl.)

1350 euro

In 3 termijnen (incl.)

450 euro

In 5 termijnen (incl.)

270 euro

 

Meest

Gekozen

REVIEWS

Ik vind je manier van werken heel erg prettig. De rust die je uitstraalt vind ik fijn en het persoonlijke contact is heel bijzonder. Mooi om mee te maken hoe je online toch zo’n persoonlijk contact kan hebben met anderen die je nog niet kent. Het hielp mij om even stil te staan bij wat ik ervaarde op dat moment en hoe ik daarmee om ging. Het heeft bij mij voor bewustwording gezorgd. Het heeft een plekje gekregen. Je bent een inspiratie voor mij als therapeut!

Lynn - Beeldend Therapeut i.o.

Ik was opzoek naar inspiratie om meer te creëren en dicht bij mijn gevoel te komen. Ik vond de connectie online heel mooi en had dit van tevoren niet gedacht. Je krijgt weer inspiratie, energie en plezier in dingen maken. De begeleiding van Joëlle was heel fijn. Ze luisterde en gaf in mijn geval een push om iets te maken waardoor ik naar mijn gevoel ging, waar ik normaal ver van weg wil blijven. Het bracht me juist heel veel om daar naar toe te gaan.

 

Geeke - Fotograaf

De combinatie van coaching en creativiteit is zo fijn! Even stilte in m’n hoofd en m’n intuïtie laten spreken. Het heeft me nu al zoveel inzichten gegeven en het is (gelukkig!) nog niet eens klaar. Ik ben heel blij en dankbaar dat Joëlle op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit traject kado heb gedaan ☺️

Angela - Creatief onderneemster ANGY

IMG_3222.jpg

Ik ben Joëlle

Ik weet hoe het is om niet vanuit je hart te leven. Ik ken die stress en verwachtingen. Creativiteit heeft mijn leven compleet veranderd.

Tijdens mijn opleiding tot Beeldend Therapeut ontdekte ik dat ik door creëren een diepe connectie met mijn kern kon maken. Dat ik mijn emoties kon uiten op papier en ze gelijk minder overweldigend voelden. Ik kwam steeds dichter bij mezelf.

Nu ken ik mezelf op een diep level en snap ik wat er wordt bedoeld met innerlijke rust. De antwoorden die je zoekt zitten in jou. Je wéét wat je nodig hebt om je goed te voelen. Je wéét welke stap je mag maken. Je wéét diep van binnen wat echt bij je past.

 

Ik geloof erin dat iedereen een innerlijk compas heeft en dat jij altijd het beste weet wat goed voor je is. Bewust of onbewust weet jij de oplossing van alles waar je tegen aan loopt in je leven. 

Het enige dat je hoeft te doen is creëren en die connectie te maken met jezelf.

 

Door de visualisaties & creatieve opdrachten in mijn sessies maak jij die connectie met jezelf.