Ervaar innerlijke rust

Er is zoveel meer voor je. Als jij een connectie maakt met jouw diepste kern ben je in vrede met jezelf. Dan ervaar je écht geluk. Maak een connectie met je kern door creativiteit, ik beloof je dat het het waard is ♡

Visualisatie Bundel

7.jpg
2.jpg
1.jpg
telefoon_edited.png

Jij bent waardevol ♡ 

Ik gun het je zo dat voelt! Ik geloof dat jij hier bent voor een reden. Dat jij een doel hebt, een missie. Jij bent niet gemaakt om jezelf klein te houden voor anderen. Om te leven naar verwachtingen van anderen.

Er zit zoveel meer in jou!

Het is tijd om jouw licht te laten schijnen en jouw ruimte in te nemen. Ervaar jouw uniekheid door deze meditaties en visualisaties heen.

De bundel bestaat uit 4 verschillende visualisaties. De visualisaties zijn bedoeld om jou je eigen waarde te laten voelen. Jij met al je unieke kwaliteiten en talenten bent een kunstwerk!

Jij bent waardevol - 12:37

Zelfacceptatie bodyscan - 13:41

Kwaliteiten en kracht - 11:45

Jouw pad, jouw dromen - 14:19

_DSC3927_edited.jpg

één-op-één traject

Een persoonlijk traject dat gericht is op jou! Ontdek wat écht belangrijk voor je is en hoe jij je leven kunt leiden vanuit je hart. Tijdens de één op één sessies geef ik jou persoonlijke visualisaties en creatieve opdrachten. Hierdoor kunnen we echt deep diven in hoe creativiteit jouw kan helpen om een diepe connectie te maken met jezelf.

Je leert hoe je emoties uit op papier en krijgt inzicht in jouw onderbewustzijn. Je gaat tijdens dit traject echt het innerlijk werk doen dat nodig is om een diepe connectie te maken met je kern. Het kan dat hier ook bepaalde thema's naar boven komen, zoals situaties die je nog moet verwerken, zelfliefde en negatieve emoties. Je leert hoe je creativiteit in kunt zetten om dit te verwerken.

 

Je zult na het één-op-één traject meer rust en ontspanning ervaren. Je hebt voor de rest van je leven tools om om te gaan met negatieve emoties en situaties. Je kent jezelf en je behoeften. Je gaat ervaren wat écht geluk is.

IMG_3230_edited_edited.jpg
IMG_2724.jpg

Art Retreat op Tenerife

 Tijdens de retraite gebruiken we beeldende kunst als middel om tot rust te komen en onszelf te uiten. Je gaat aan de slag met materialen zoals; verf, pastel en klei. Dit doe je onder leiding van mij als beeldend therapeute. Je hoeft hier helemaal geen ervaring mee te hebben. Deze retraite is niet gericht op kunst, maar op de ervaring die beeldend werken brengt. Met beeldende therapie maak je je hoofd leeg en ben je in het moment. Je kunt dingen uiten waar je misschien (nog) geen woorden voor hebt. Als je ervoor open staat om de materialen uit te proberen, kunnen we samen kijken naar wat jouw creatieve uiting je te vertellen heeft.

IMG_3138.jpg
IMG_2952.jpg

Tijd voor jezelf in een rustige omgeving op het prachtige Canarische eiland Tenerife. Een Art Retreat is dé manier om dichtbij jezelf te komen en je te verbinden met jouw gevoel. Je bent hier uit de stress van het dagelijks leven en we gaan kijken naar hoe jij meer vanuit je hart kunt leven. Hier heb je niet alleen tijdens deze week wat aan maar de rest van je leven!